I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Idag skulle jag ha stannat i sängen

av | aug 26, 2019 | Allmänt | 0 Kommentarer

sängen

Ibland vill man bara dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen. Idag är en sådan dag för mig. Jag har en envis förkylningsliknande grej som vägrar ge sig. Började i våras med öroninflammation i två omgångar. Fick lock på båda öronen en period och det släppte inte helt förrän i mitten av juli. Dock så stannade hostan och snorigheten. Jag var till doktorn 13 augusti och fick hostmedicin och nässpray. Nu är hostmediciner slut och jag har fortfarande hosta till och från. Det har blivit bättre, så får hoppas att det släpper av sig självt nu och inte blir sämre.

Foten

Detta är väl inte så farligt i sig, om det nu inte var så att min fot gör ont. Den som jag skadade julen 2015. Jag har gått och fått kortisonsprutor i fotleden och har blivit bättre efter dem. Vilket har varit skönt, men den jag fick i mitten av juni höll i sig ca en månad. Innan har de fungerat i cirka 5-6 månader. Denna gång fick jag lika ont som jag hade innan jag fick första sprutan, samt att foten känns svullen precis som innan.

Var till ortoped och hoppades få prata om någon annan lösning. Fick dock träffa en annan doktor än de jag brukar vara hos och han ville inte alls prata om något annat alternativ. Utan det blev en ny spruta plus att han ville att jag skulle göra balansövningar. Vilka jag fick av sjukgymnasten som jag träffade efter operationen de gjorde, du kan läsa det här: Historien om min skadade fot. Dock så hjälpte inte övningarna mig utan jag fick mer ont. Vilket jag sa till doktorn men han vill ändå att jag ska göra det. Så igår gjorde jag övningar och fick så ont att jag knappt kunde stå på foten. Idag har jag fortfarande ont.

Visdomstand

Som om detta inte var nog så verkar en av mina visdomständer beslutat sig för att komma fram. Jag har inte utrymme för dem i munnen och min tandläkare sa att förut att de inte skulle komma. Eftersom de sitter bakom de andra. Denna verkar dock ha börja komma neråt och eftersom det inte finns någon plats har den beslutat att sist i tandraden är en bra plats. Så är väl bara en tidsfråga innan den börjar göra ont.

Så idag skulle jag nog ha stannat i sängen i stället för att åka till jobbet.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer
Midsommarafton – årets mest hoppfullaste dag

Midsommarafton – årets mest hoppfullaste dag

I fredags var det midsommarafton. Jag firade den så som jag har gjort de senaste åren; hos mina föräldrar. Tuffsan och jag åkte ut till dem redan på torsdag eftermiddag för att slippa gå upp supertidigt på midsommarafton. Det var inte kaos i trafiken där jag åkte,...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This