I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Ny soffa – behövligt inköp

av | mar 19, 2019 | Allmänt | 0 Kommentarer

ny soffa

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som jag ville ha. Landskrona hette den och är en tresitsig soffa med schäslong.

Problemet som uppstod var bara att jag inte visste om den skulle passa. Jag har ju bara en liten etta och den är överfull med saker. Så det blev till att ta med papper på den hem och sedan mäta om den skulle få plats. Soffan jag hade innan var bara tvåsitsig, så skiljde sig en del i storlek. Men efter mätande så kom jag fram till att den skulle få plats. Dock skulle bli jag tvungen att ta bort Tuffsans klösträd. Det tyckte jag inte skulle vara en omöjlighet då hon inte använder det speciellt mycket. Hon har en ganska hög klöspelare på golvet som hon använder hela tiden, så det bör gå att bara ha den tyckte jag.

Så i lördags blev det till att kasta den gamla nedsuttna soffan och köpa den nya. Det var lite tungt och bökigt att få in den nya soffan men i det stora hela gick det bra. Tuffsans klösträd som det inte är något fel på förutom att det inte får plats hos mig. Fick följa med mamma och pappa hem och det får stå i ett förråd tills jag har det större.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer
Midsommarafton – årets mest hoppfullaste dag

Midsommarafton – årets mest hoppfullaste dag

I fredags var det midsommarafton. Jag firade den så som jag har gjort de senaste åren; hos mina föräldrar. Tuffsan och jag åkte ut till dem redan på torsdag eftermiddag för att slippa gå upp supertidigt på midsommarafton. Det var inte kaos i trafiken där jag åkte,...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This