I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Emile Hirsch och middag med syster

av | jul 9, 2018 | Allmänt | 0 Kommentarer

Emile Hirsch

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika roller, men på sistone känns det som vi enbart sett drama. Filmerna har varit lite olika bra enligt mig, och en del har varit väldigt udda.

Senast såg vi The motel life från 2012. Den handlar om två bröder som flyr från staden de bor i då den ena brodern orsakat en bilolycka. Bilolyckan dödade ett barn och brodern som inte vill hamna i fängelse kontaktar sin bror och ber om hjälp. Jag tycker filmen var lite små seg, men det kan bero på att min favorit genre inte är drama utan action.

Vi har sett en hel del av Emile Hirsch:s filmer men har ändå en drös kvar att se. Att han gör nya filmer gör ju att listan inte kommer ta slut i första taget. Två filmer som han medverkar i framöver verkar vara bra. Den ena är Once Upon a Time in Hollywood som kommer 2019 och den andra är Never Grow Old. I den första filmen så verkar han inte ha en speciellt stor roll, men det finns andra kända skådespelare i den. Så den kan nog bli bra ändå. Den andra hittar jag inte så mycket information om, men det verkar vara en western där han spelar med John Cusack. Så den kan också bli intressant att se.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer
Midsommarafton – årets mest hoppfullaste dag

Midsommarafton – årets mest hoppfullaste dag

I fredags var det midsommarafton. Jag firade den så som jag har gjort de senaste åren; hos mina föräldrar. Tuffsan och jag åkte ut till dem redan på torsdag eftermiddag för att slippa gå upp supertidigt på midsommarafton. Det var inte kaos i trafiken där jag åkte,...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This