I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Jag odlar rädisor på min balkong

av | jun 7, 2018 | Allmänt | 0 Kommentarer

Rädisor

Jag älskar rädisor, och har länge velat odla egna. Detta år tog jag tag i saken och köpte en liten balkonglåda som jag sådde i. I mitten av maj sådde jag och nu har de börjat komma upp så pass mycket att jag snart kan skörda. När jag skördat så tänkte jag självklart så lite fler. Denna gång ska jag vara lite taktisk och så en rad och sedan vänta två veckor och då så nästa. På så sätt får jag inte alla klara på en gång, vilket kommer hända nu. Ser verkligen fram emot att få äta av mina egen odlade rädisor!

Visste du att rädisa heter radish på engelska?

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This