I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Dricksflaska som är riktigt bra!

av | jun 11, 2018 | Tips | 0 Kommentarer

Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns.se.

Jag köpte för några år sedan en dricksflaska av märket Eva Solo hos Åhlens. Det var ett riktigt bra köpt och jag har använt den dagligen sedan dess.

Jag behövde en flaska att ha med mig när jag var på språng, och kände att jag ville ha en flaska som inte innehöll en massa dålig plast. Jag hade tidigare läst om att det fanns plaster som var farliga och som man bör undvika. Till exempel de plastflaskor som har en trekantig återvinningssymbol med siffrorna 3, 6 eller 7 i botten. Detta då de, bland annat, innehåller hormonstörande ämnen.

Ganska snabbt hittade jag denna dricksflaska och blev genast intresserad. Den är tillverkad i BPA-fri plast och innehåller inte hormonstörande ämnen. Flaskan bortsett från locket går att diska i diskmaskin. Vilket jag tycker är toppen då jag alltid tycker det är svårt att diska flaskor. Då man kan diska den i maskinen så kan man vara säker på att flaskan blir ordentligt ren mellan gångerna man använder den.

Flaskan är också väldigt bra på att hålla tätt, och läcker inte ut något vatten. Snöret som den har gör att man kan hänga den från en väska om man vill. Vilket gör den ännu lättare att ta med sig. Den är gjord i hårdplast och trycks inte ihop i första taget, så chansen att den skulle få hål i sig är väldigt liten.

Anledningen till att jag inte ville ha en flaska i glas är för risken att tappa den när man är på språng. Det blir jobbigt i dubbelbemärkelse om man skulle tappa en glasflaska. Dels har du nu inte längre någon flaska till ditt vatten, och dels har du en massa glas du måste ta hand om. Så jag tog det säkra före det osäkra.

Vill du skaffa din egna dricksflaska eller läsa mer om den hittar du den här.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This