I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Jumanji: Welcome to the jungle

av | jun 10, 2018 | Allmänt | 0 Kommentarer

Jumanji 2017

Detta inlägg kan innehålla spoilers.

Igår såg jag Jumanji: Welcome to the jungle. Det vill säga den nya version som man gjorde 2017. Jag har även sett originalet från 1995, men kan helt ärligt säg att jag inte minns mycket. Det väl säga inte mer än att jag tyckte den var bra. Något som även stämmer för denna film. Den faller mig helt i smaken. Då jag verkligen gillar filmer med en blandning av komedi, action och äventyr. Något som denna nya Jumanji gör.

Jumanji: Welcome to the jungle är två timmar lång, men de timmarna bara flyger förbi. Den är fylld av humor, och actionbitarna gör den bara bättre. Jack Black är helt fenomenal i sin roll, en tonårsbrat som förvandlats till en medelålders man. Även Dwayne Johnson gör en bra roll som den fega tonåringen Spencer.

Jag älskar att de måste följa spelets regler, med att varje person har sina svagheter och styrkor. Något som man ser flertalet gånger i filmen.

Vill du läsa mer om filmen, eller se en trailer kan du besöka IMDBs sida om filmen här.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This