I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

World Of Warcraft: Chronicle 1-3

av | jun 21, 2018 | Allmänt, Spel | 0 Kommentarer

Jag har alltid gillat att läsa och de senaste åren har jag läst mycket böcker som handlar om World of Warcraft världen. Efter det att jag såg Warcraft filmen blev jag väldigt sugen på att lära mig mer om karaktärernas och Azeroths historier. En del kände jag till från World of Warcraft, det MMORPG som jag spelat i många år. Där jag alltid haft en förkärlek till att springa runt och göra uppdrag (på engelska ”quests”). Detta i stället för att så fort som möjligt nå högsta nivån och skaffa den bästa utrustningen. Något som jag aldrig riktigt förstått charmen med. Varför rusa igenom spelet när man kan ta det lugnt och njuta av det?

World of Warcraft: Chronicle Volume 1

Sommaren 2016 köpte jag World of Warcraft: Chronicle Volume 1 för att lära mig lite mer om historien. Jag blev fäst från första sidan och lästa ut boken väldigt snabbt. Det var väldigt  intressant att läsa om hur världen blev till, och varför Azeroth blev huvudplatsen. Boken sträcker sig fram till öppnandet av ”the Dark Portal”. Vilket är den ”dörr” som orcerna från Draenor använder för att komma till Azeroth. Hur spännande som helst och jag kunde knappt vänta tills jag fick läsa fortsättningen i ”volume 2”.

World of Warcraft: Chronicle Volume 2

World of Warcraft: Chronicle Volume 2 tar vid där ”volume 1” slutade. Den börjar med att berätta om Draenors förfall och övergår sedan att berätta om ”the First War”. Vilket är kriget mellan orcerna från Draenor och människorna i ”the kingdom of Stormwind”. Här får man alltså läsa om vad som egentligen hände, och vad som startade kriget. Man får även veta hur Draenor blev Outland.

World of Warcraft: Chronicle Volume 3

Efter att ha väntat ännu ett år släpptes då äntligen World of Warcraft: Chronicle Volume 3. Jag håller på att läsa den nu och har endast kommit några kapitel in. Jag är dock lika fast i den som jag var i de tidigare. Denna bok börjar med att man får läsa om vad som händer efter ”the Second War”. Sedan över går det till att handla om ”the Third War”. Därefter får man läsa om Lich Kings maktuppgång och hur han tog över Arthas Menethil. De tre sista kapitlen heter The Burning Crusade, Wrath of the Lich King och Cataclysm. Samma namn som expansioner till World of Warcraft. Så jag kan bara ana att det man får läsa i dessa kapitel är det som man spelat i dessa expansioner.

Vill du äga dessa böcker själv så kan du köpa dem hos Bokus på nedan länkar:

World of Warcraft: Chronicle Volume 1

World of Warcraft: Chronicle Volume 2

World of Warcraft: Chronicle Volume 3

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Evoland & Evoland 2 – För dig som gillar spelhistoria

Evoland & Evoland 2 – För dig som gillar spelhistoria

Detta år liksom alla tidigare år så har jag köpt spel på Steam sommarrea. Denna gång köpte jag bland annat ett spel som heter Evoland 2. Jag har haft det på min önskelista en tid, och nu slog jag till. Det var ett väldigt bra köp. Jag fullkomligt älskar spelet. Så...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This