I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Sol, sol och åter sol

av | jun 5, 2018 | Allmänt | 0 Kommentarer

Soffa i sol

Solen kom i början av maj och den har varit kvar väldigt länge. Det är lite som låten ”inte ett moln så långt ögat kan nå inte en droppe regn på flera dar”. Något som jag tycker är hur härligt som helst!

Jag har kunnat ligga i soffan på min balkong och solat och verkligen njutit. Men man ser att naturen inte riktigt är lika förtjust i den strålande solen som mig och allting har sakta men säkert börjat torka bort. Värmen har också börjat bli lite i varmaste laget, och man skulle vilja att det kom ett ordentligt skyfall som lättar upp lite. Jag kan ändå skärma av mig lite från solen genom att ha min takfläkt och min golvfläkt på för fullt inne. Det svalkar väldigt skönt! Jag tycker att takfläktar är lite underskattade och jag förstår inte riktigt varför. Det finns snygga takfläktar och de svalkar riktigt bra. Om än så låter min lite högt när den är på högsta, men jag har inte några problem med ljud när jag ska sova utan det är ljuset som jag stör mig på.

Soffan jag nämnde köpte jag nyligen på Jysk och jag älskar den. Det var verkligen ett bra köp. Den passar jättebra in på min balkong, och den är lagom storlek för mig att ligga i. Så nu så fort jag har möjlighet så ligger jag i soffan på balkongen och läser. Det är hur mysigt som helst!

Var hittar jag soffan?

Soffan finns hos Jysk, och du hittar den här!

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This