I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Sallad är alltid gott!

av | jun 15, 2018 | Allmänt | 0 Kommentarer

Sallad

Jag skrev tidigare om att jag odlar rädisor på min balkong, du kan läsa om det här. Nu har jag även börjat odla sallad på balkongen. Det var faktiskt min syster som inspirerade mig till detta. Jag såg nämligen att hon hade plocksallad i en liten låda i fönstret. Något som jag tyckte var himla smart, då räcker den lite längre än om man bara har den i kylen. Jag är även ganska dålig på att ha grönsaker hemma då de inte håller så pass länge som jag behöver.

När sommarens värme nu har kommit så brukar jag ofta tycka att det är gott med en sallad till maten. Så nu kan jag göra min sallad av både plocksallad och rädisor. Det känns himla kul att kunna gå ut på balkongen och plocka lite grönsaker. Jag fick med mig gurka från min mammas trädgård när jag hälsade på hos mina föräldrar senast. Så nu har jag verkligen närodlade grönsaker att äta. Hur kul och nyttigt som helst!

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This