I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Resa till Edinburgh

av | nov 2, 2017 | Allmänt | 0 Kommentarer

Edinburgh

Jag var på en konferensresa med jobbet till Edinburgh torsdag till måndag. Jag har varit där en gång förut, men det var för ca 6 år sedan och då var vi endast i själva Edinburgh. Denna gång åkte vi runt lite mer utanför så att man fick se landskapet runt omkring i Skottland. Vilket jag tyckte var roligt. Vi hade otrolig tur med vädret och det var endast en dag som det var mulet, annars var det strålande sol. Den dagen det var mulet var vi till Glengoyne Whisky destilleriet och då var vi mest inomhus så vädret var mindre viktigt. Jag konstaterade då än en gång att jag inte gillar whisky, men det var ändå intressant att se hur de gjorde whisky. Då vi var där under halloween så var det väldigt många som var utklädda överallt, och vi gick även på en spöktur och fick lite spökhistorier om staden berättade för oss. Turen var på kvällen och började ovan jord och sedan ner under gångarna under marken, vilket gjorde att det blev en väldigt läskig stämning. Vilket såklart är meningen, men för en rädd-hare som mig så var det super läskigt.

Som vanligt när man åker utomlands så är det tidig morgon som gäller för att hinna med flyg, och denna gång var inget undantag. Samling kl 5.15 för att åka buss till flygplatsen, och då vi var borta över helgen så fick man inte heller någon sovmorgon då. Sedan upp och jobba tisdag morgon, så nu är jag riktigt trött. Jag somnade vid halv åtta i tisdagskväll. Det gick verkligen inte att vara vaken längre för mig. Jag mådde verkligen jättedåligt och kände att det var ingen idé att kämpa emot tröttheten.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This