I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Rain, rain go away…

av | okt 15, 2017 | Allmänt | 0 Kommentarer

rain

Nu är hösten här med besked, det gör inget annat än att regna. Man märker också hur det blir mörkare för var dag och på grund av att det regnar hela tiden så blir allting så grått och trist. Dock så behöver vi regnet efter den torra sommaren så man ska väl egentligen inte klaga, men jag tycker ändå att det kan regna på natten när jag inte är ute. Alternativt på en helg när jag bra ska vara hemma, för då kan man sitta inne i soffan och mysa med tända ljus och dricka te.

Allt detta regnande har dock fått mig att inse att jag verkligen behöver skor som är vattentäta, mina gympadojor lyckas inte riktigt hålla mig torr om fötterna. Speciellt inte när de på ovan sidan endast består av tyg, jag blir helt dyngsur av att gå till jobbet. Som tur är har jag tofflor när jag väl är på jobbet så fötterna lyckas torka under dagen. Jag har gjort lite efterforskningar om gummistövlar, och konstaterat att det finns ganska snygga sådana nuförtiden. Inte de där tråkiga med höga skaft som fanns när jag var liten, de existerade väl endast i grönt också kändes det som i alla fall. Jag överväger i alla fall att köpa ett par låga gummistövlar, behöver bara hitta ett par snygga. De som jag såg, efter en liten snabb Googling, fanns dock inte i min storlek, så blir till att försöka igen och se om jag kan hitta några.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This