I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Olje-/vinägerflaska – både snygg & droppfri

av | jun 19, 2018 | Tips | 0 Kommentarer

olje-/vinägerflaska

Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar till Åhlens.se.

I ett tidigare inlägg tipsade jag om en dricksflaska av märket Eva Solo hos Åhléns. Jag har nu även hittat en till produkt av samma märke hos Åhléns som jag blivit väldigt fäst vid. Det är en olje-/vinägerflaska, jag använder den till olja då jag sällan använder vinäger.

Flaskan rymmer 50 cl och är droppfri. Att den är droppfri är något som jag verkligen uppskattar. Den flaska jag använde tidigare till olja var inte det. Vilket resulterade i att min köksbänk alltid var kladdig med olja. Det lilla problemet slipper man med denna.

Jag tycker även att flaskan är väldigt snygg. Den är enkel men stilren och passar väldigt bra in i mitt kök. Den passar nog in i de flesta kök just för att den är enkel och stilren. Det går även att diska flaskan i diskmaskin, vilket gör det enkelt att rengöra den. Så du kan fylla flaskan med örter och kryddor för att skapa en egen olja. När du vill göra en ny sort så kan du enkelt diska flaskan i diskmaskinen så den blir ren och redo för din nya blandning.

Vill du köpa din egna olje-/vinägerflaska så hittar du den här.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This