I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Nytt år – nya tag!

av | jan 15, 2018 | Allmänt | 0 Kommentarer

Nyår

Då har ännu ett årsskifte inträffat och nu är det 2018. Åren bara springer iväg från en och i slutet av januari är det dags för mig att fylla 30. Att det redan gått tio år sedan jag var tjugo känns väldigt avlägset, och någonstans inom mig så känner jag mig fortfarande som en artonåring. Dock så såg mitt liv helt annorlunda ut för 22 år sedan och jag var ute och festade med kompisar jämt och ständigt. Jag var rebellisk och det var väl mer eller mindre jag mot världen. Alla planer och osäkerhet kring framtiden, vad har jag egentligen uppnått på dessa år? Skaffat jobb, lägenhet och katt, förlorat alla kompisar som jag till en början inte hade så många av, gått upp en massa i vikt. Det låter verkligen super deprimerande och som att jag har världens sämsta liv. Det har jag dock inte, men det blir lite ensamt ibland kan jag hålla med om. Eftersom mitt största intresse är datorspel och då nästan uteslutande en persons spel så skaffar man sig inte många vänner den vägen. På jobbet har jag bra kollegor, men ingen som jag egentligen har mycket gemensamt med så där har jag inte heller någon som jag umgås med utan för arbetstid.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This