I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Jag hatar vintern

av | jan 19, 2018 | Allmänt | 0 Kommentarer

Vinter

Jag hatar vintern, eller hatar kanske inte är rätt ord. Jag ogillar den starkt! Så länge det är barmark och ingen snö har jag inga problem med den, men så fort det snöar eller regnar så det blir halt och blött så är det värdelöst. Det blåste storm och snöade här för några dagar sedan så nu har vi en del snö. Jag halkade så klart när jag var på väg till jobbet och slog i mina knän, det högra mycket värre än det vänstra. Gör galet ont i mellan åt, men smörjer med Voltaren gel så har det gett sig.

Igår så var jag tvungen att skotta fram min bil ur garaget. Det var först en halv meter hög plogvall vid vägen som jag var tvungen att ta bort och sedan en var det en driva framför porten. Det låter kanske inte så farligt, men problemet är att garaget ligger under huset och det är en backe upp och på ena sidan har jag grannens garageplats så kan inte skotta snön dit och på andra sidan har jag en liten mur och sedan ett staket ovan på. Detta innebär att jag måste skotta bort snön över staketet och då måste jag ha skyffeln över mitt huvud för att nå upp. Ja, ni förstår nog själva att det är ganska jobbigt att skotta fram mitt garaget. Man blir ju också mer och mer trött i armarna när man håller på så jag lyckades slå mig själv i huvudet med skyffeln. Så slutsats jag hatar vintern.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

Ny soffa – behövligt inköp

Ny soffa – behövligt inköp

I lördags var jag med mina föräldrar till Ikea och köpte en ny soffa till min lägenhet. Jag har varit sugen på det i några månader. Men det blev väldigt påtagligt när jag var till Ikea för någon månad sedan. Då hittade jag nämligen en soffa som var precis en sån som...

läs mer
Emile Hirsch och middag med syster

Emile Hirsch och middag med syster

Sedan jag och min syster såg Into the Wild år 2007 har vi båda tyckt att Emile Hirsh är en riktigt bra skådespelare. Att han ser bra ut gör sitt till också. Vi träffas därför lite då och då och äter middag och tittar på en Emile Hirsch film. Han gör väldigt olika...

läs mer
Latin – det utdöda språket?

Latin – det utdöda språket?

Under min uppväxt har jag alltid varit fascinerad av latin. Jag tycker inte ofta språk är vackra, men latin tycker jag är vackert. Det finns även en hel del citat eller ordspråk på latin som jag tycker är fina. Vi har till exempel amor vincit omnia, som betyder kärlek...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This