I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Cat quest – ett sött RPG

av | feb 20, 2018 | Spel | 0 Kommentarer

Cat Quest

På Steams vinter rea så köpte jag självklart en uppsjö spel trots att jag har flertalet ännu orörda spel så långt tillbaka som 2014. Hursomhelst kunde jag inte låta bli och speciellt ett spel blev jag riktigt nöjd med.

Spelet i fråga heter Cat quest och är ett riktigt gulligt spel med många katt ordvitsar. För mig som älskar katter så går det hem riktigt bra.

Cat quest är ett öppet värld RPG . Man spelar en katt som försöker få tillbaka sin syster som blivit katt-nappad. Under tiden så lär man sig magi, slåss mot drakar och blir överöst med katt ordvitsar. Det är ett mysigt spel och jag gillar att man springer runt på kartan. Där det finns städer som Bermewda’s Triangle, Catpital och Pawt City.

Jag har spelat med min Xbox kontroll och det fungerar riktigt bra. Något jag också gillar med spelet är att beroende på vad du har för hjälm eller vapen så visas det på katten. Så utseendet ändras i och med att man ändrar rustning. Det är också otroligt skönt att man får en stor pil som pekar dit man ska i det uppdraget man har. Jag är generellt väldigt dålig på att hitta och ibland lyckas jag gå vilse i spel. Så att ha något som hjälper till på detta sätt är riktigt skönt.

Låter det som ett spel för dig så kan du hitta det hos Steam här.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

World Of Warcraft: Chronicle 1-3

World Of Warcraft: Chronicle 1-3

Jag har alltid gillat att läsa och de senaste åren har jag läst mycket böcker som handlar om World of Warcraft världen. Efter det att jag såg Warcraft filmen blev jag väldigt sugen på att lära mig mer om karaktärernas och Azeroths historier. En del kände jag till från...

läs mer
Stardew Valley – ta hand om en gård

Stardew Valley – ta hand om en gård

För två år sedan släpptes spelet Stardew Valley, och tog hela spelvärlden med storm. Spelet skapades av en enda person som går under aliaset ConcernedApe, och publicerades av Chucklefish. ConcernedApe har sagt att han tagit inspiration från spel som Harvest Moon,...

läs mer
Moonlighter – Driv en butik, jaga skatter & lös mysteriet

Moonlighter – Driv en butik, jaga skatter & lös mysteriet

Jag fick för några veckor sedan upp ögonen för Moonligher, som är ett actionrollspel med roguelite inslag. Du är Will som drömmer om att bli hjälte. Will driver butiken Moonlighter i Rynoka. Hans största mål är att lösa mysteriet med portarna som hittades för länge...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This