I huvudet på mig

Nemo sine vitio est

Blizzcon eller inte Blizzcon?

av | okt 20, 2017 | Spel | 0 Kommentarer

blizzcon eller inte blizzcon

Den 3-4 November är det dags för årets upplaga av Blizzcon. Jag är kluven till huruvida jag ska skaffa en virtuell biljett eller inte. Jag är ju ändå endast intresserad av World of Warcraft, men det kan ändå vara kul att titta på panelerna och allt annat för det. Frågan är dock om det är värt det, så Blizzcon eller inte Blizzcon är frågan.

För några år sedan köpte jag en virtuell biljett, men lyckades inte se så mycket då det endast var live som gällde och tiden stämmer ju inte riktigt överens med vår svenska. Så det var inte direkt värt det, men nu finns det möjlighet att se sakerna i upp till en månad efter Blizzcon är över. Så då känns det lite mer intressant. Man kan se det man vill utan att nattsömnen blir lidande. Dock så är biljetterna ganska dyra i min mening då det endast gäller ett event som håller på i två dagar. Å andra sidan får man ett ganska fint ”mount” som rymmer två personer i WoW. Då jag inte har något två persons ”mount” så är jag ju ganska sugen på det.

Skrivet av Josefine

En helt vanlig tjej som gillar att spela datorspel, sy korsstygn, se på TV-serier, göra egna smycken och gosa med min katt.

Mer från denna kategori

World Of Warcraft: Chronicle 1-3

World Of Warcraft: Chronicle 1-3

Jag har alltid gillat att läsa och de senaste åren har jag läst mycket böcker som handlar om World of Warcraft världen. Efter det att jag såg Warcraft filmen blev jag väldigt sugen på att lära mig mer om karaktärernas och Azeroths historier. En del kände jag till från...

läs mer
Stardew Valley – ta hand om en gård

Stardew Valley – ta hand om en gård

För två år sedan släpptes spelet Stardew Valley, och tog hela spelvärlden med storm. Spelet skapades av en enda person som går under aliaset ConcernedApe, och publicerades av Chucklefish. ConcernedApe har sagt att han tagit inspiration från spel som Harvest Moon,...

läs mer
Moonlighter – Driv en butik, jaga skatter & lös mysteriet

Moonlighter – Driv en butik, jaga skatter & lös mysteriet

Jag fick för några veckor sedan upp ögonen för Moonligher, som är ett actionrollspel med roguelite inslag. Du är Will som drömmer om att bli hjälte. Will driver butiken Moonlighter i Rynoka. Hans största mål är att lösa mysteriet med portarna som hittades för länge...

läs mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This